Vaernamopastorat-Logga.png
Start
Media

   Externa Länkar:

    Svenska Kyrkan

    Växjö Stift

    Låst Sektion

Hjälpmedelsinsamling

2151067_IMG_6405.jpg

Erfarenheterna från inspelningen av tv-serien Mot alla odds gjorde att Lena Nordquist nu vågar ta tag i en dröm hon länge haft.

Lena skriver:

"Det handlar om att Vår Pingstförsamling har samarbete med en församling i Sydafrika som brukar åka upp till Zambia och bygga upp nya församlingar och hjälpa till. Nu är det så att vi skall få möjlighet i församlingen att åka ner och hjälpa till. Jag såg det som enorm möjlighet att kunna skicka med hjälpmedel ner med de som åker till människorna i Zambia som var mycket fattiga vad det gällde hjälpmedel.

Sedan var det också så otroligt att den chauffören som vi hade nere i Afrika (under inspelningen) är den som församlingen alltid hyr sina bilar utav. Det blev så mycket som bara stämde! Sedan har jag alltid velat göra något liknande. Det har varit en vision som jag har haft.

Det viktiga är att vi samlar in det som de verkligen behöver och inte sänder ner sådant som de inte är i behov utav. Att skicka söndriga och för dåliga saker är inte heller aktuellt. Det kommer att behövas köpas in en hel del sjukvårdsaker till en sjukstuga."

Vill du hjälpa till med insamlingen?

Höra av dig till oss, så vidarebefordrar

vi dina kontaktuppgifter till Lenas hemförsamling.

E-post

  Värnamo Pastorat, Box 624, 331 26 Värnamo, Tel: 0370-30 04 00, E-post: varnamo.pastorat@svenskakyrkan.se                                 www.varnamopastorat.se